PulseX Sacrifice už má oficiálnu stránku

PulseXikáni sa dočkali - PulseX Sacrifice oficiálna stránka https://pulsex.info už funguje! PulseX bude primárna DEX zmenáreň na tokeny PLS coiny v blockchainovej sieti PulseChain.

Cez PulseX Sacrifice je možné investovať do DEX zmenárne PulseX, ktorá bude štartovať spolu s PulseChainom. V tomto procese sa nič nekupuje (kvôli legislatíve v USA, aby sa nesplnila definícia “Security”), coiny a tokeny zaslané na Sacrifice adresy budú obetované na podporu slobody prejavu a pohybu (pozrite si Richardove vysvetlenia).

PulseX Sacrifice oficiálna stránka

Za 1 USD dolár by mal každý účastník “dostať prístup” ku 10000 PLSX tokenov, ktoré dostane de jure ale zadarmo. Dolárová Sacrifice hodnota sa počíta podľa 30 minútového priemeru v momente obetovania. Veľkí investori získajú zároveň bonus za objem voči ostatným účastníkom Sacrifice. Pozor, kryptomeny je nutné poslať priamo z kryptopeňaženky, teda nie napríklad z burzy. Do 10. januára 2022 sa dá obetovať bez penalizácie, takže ak používate Ethereum, tak nie je problém počkať na typicky nižšie poplatky v nedeľu ráno. Po tomto dátume bude dolárová cena za 10000 PLSX rásť:

PulseX Sacrifice oficiálna stránka

Zdroj obrázkov: pulsex.com, pulsex.info.

Za prevody (swap) cez PulseX bude poplatok 0.29% zo zdrojovej meny, čo je o niečo menej ako 0.30% u iných DEX zmenární. Z tohto poplatku sa:

  • 21% použije na spätný výkup PLSX tokenov od ich držiteľov a následne budú spálené.
  • 76% pôjde ako odmena poskytovateľom likvidity v príslušných pooloch.
  • 3% pôjdu na adresu, “od ktorej nik nemôže mať žiadne očakávania” (Richard…).

PLSX bude deflačný token, ktorého množstvo bude iba klesať a jeho cena by preto mala rásť (ale môže to skončiť aj na nule). Po spustení PulseChainu by malo byť možné PLSX zamieňať za natívny coin PLS, čo je zároveň aj spôsob ktorým sa ku PLS môžu dostať ľudia, ktorí sa nezúčastnili pôvodného PulseChain Sacrifice procesu.

PulseX bude zároveň produkovať aj “incentive” (stimulačný) token, ktorý by mal ešte viac odmeňovať poskytovateľov likvidity za ich služby. Získajú teda viac ako len percento z poplatkov za PulseX prevody. Tento token by mal byť inflačný a zatiaľ nedostal oficiálne meno.

Držitelia PLSX tokenu budú mať zároveň hlasovacie právo v PulseX DAO (decentralizovaná anonymná organizácia) kde budú môcť rozhodovať o tom, ktoré menové páry na PulseX budú odmeňované stimulačným tokenom a tiež o výške odmeny pre daný pár.